VEELGESTELDE VRAGEN.

Onze meest gestelde vragen vindt je hier.

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een berichtje.

#durftevragen

Wat kun je allemaal wrappen?

Eigenlijk alles met wielen zoals: auto’s vrachtwagens, aanhangwagens, motoren, scooters, treinen, en zelfs vliegtuigen. En ook meubelen zoals keukens zijn te voorzien van een print.
In principe kunnen we alles wrappen. Zolang de ondergrond maar goed is voor de plakkracht van het vinyl is het te voorzien van een wrap.

Is het schadelijk voor de ondergrond/lak?

Nee! De lijmlagen die gebruikt worden zijn onschadelijk voor de ondergrond. Ook na het verwijderen van de vinyl blijft er niets achter. Integendeel zelfs, de kleuren onder de aangebrachte vinyl blijven mooier, simpelweg omdat deze niet of nauwelijks zijn beinvloedt door bijvoorbeeld zonlicht.

Hoe lang blijft de wrapp mooi?

Je mag verwachten dat deze 2 tot 4 jaar mooi blijft of zelfs langer. Dit is afhankelijk van het onderhoud en gebruik. De wraps zijn altijd voorzien van een laminaat die extra glans en bescherming biedt. Ondanks de goede bescherming is het uiteraard niet “bulletproof”.
Wordt het voertuig intensief gebruikt en vaak gewassen in de wasstraat dan zal dit, net zoals bij de gewone autolak, naar verloop van tijd van zichtbaar zijn op de aangebrachte vinyl.

Hoe onderhoud ik de wrap het beste?

Het beste is wassen met de hand met een gewone autoshampoo. Je hoeft niet na te poetsen. Natuurlijk is het prima om de wrap te voorzien van een siliconenvrije wax.

Hoe wordt de wrap verwijderd?

Het hoeft uiteraard niet, maar als u naar verloop van tijd de wrap weer wilt laten verwijderen (bij bijvoorbeeld de verkoop van het voertuig) dan kunt u dat door ons professioneel laten verwijderen. De wrap wordt verwijderd en het voertuig wordt weer volledig gereinigd en gepoetst zodat het er weer in originele staat bij staat.
Klaar voor de verkoop of voor een compleet nieuwe wrap.